Backlinks Analytics

Shqip

Mjeti kontrollues i analitikës së lidhjes së prapme

search icon

Çfarë janë backlinks?

Një nga elementët karakterizues të uebit është mënyra me të cilën faqet lidhen me faqe të ndryshme të internetit. Në një nivel faqe interneti, lidhjet duhet të jenë të dukshme në dy mënyra: lidhjet me një faqe dhe lidhjet nga një faqe. SEO-të aludojnë për bashkimet nga një faqe në faqe të ndryshme si "lidhje jashtë". Lidhjet me një faqe nga faqe të ndryshme herë pas here aludohen si "lidhje hyrëse", megjithatë më në përgjithësi aludohen si "lidhje prapa".

Pse keni nevojë për një kontroll të lidhjes prapa

Lidhet drejtpërdrejt në përmbajtjen e sajtit dhe shikohet në lidhje me sajtin që ka këto faqe. Një lidhje e brendshme është një lidhje midis dy faqeve në një faqe interneti të ngjashme, dhe një ndërfaqe e jashtme është një lidhje nga një faqe në një faqe në një faqe në një tjetër

Monitoroni lidhjet tuaja prapa

Bashkimet ekzaminohen gjithashtu në mënyrë transparente përmes mjeteve të kërkimit në ueb si Google, Bing dhe Majestic Search Explorer për të qenë një nga variablat me të vërtetë pozicionues në artikujt e pyetjeve natyrore (të njohura si SERPs, që përfaqësojnë Faqet e Rezultateve të Motorit të Kërkimit). Individët shpesh e gjykojnë gabim rëndësinë e tyre, sido që të jetë. Kohët e fundit, ideja efektive e përmbajtjes që përfshin shpejt lidhjen mund të ketë më shumë rëndësi sesa tema e përgjithshme e faqes. Teksti i ankorimit, më parë, ishte variabli më i rëndësishëm logjik, megjithatë kjo mund të kishte ndryshuar tani Google mund të paraqesë seksione të tekstit të ndara.

Kontrolluar së fundi 30 domene

Rendit Burimi Parë për herë të fundit
58 bestfreevpn.co 2022-11-04
69 tunisiavpn.com 2022-11-04
55 yemenvpn.net 2022-11-04
42 luxembourgvpn.net 2022-11-04
63 bangladeshvpn.com 2022-11-04
47 bahrainvpn.net 2022-11-04
46 vietnamvpn.org 2022-11-04
43 uzbekistanvpn.com 2022-11-04
51 uruguayvpn.com 2022-11-04
53 unitedstatesvpn.net 2022-11-04
67 unitedkingdomvpn.com 2022-11-04
59 ukrainevpn.net 2022-11-04
62 turkmenistanvpn.net 2022-11-04
52 turkeyvpn.org 2022-11-04
63 venezuelavpn.net 2022-11-04
41 tajikistanvpn.com 2022-11-04
54 thailandvpn.org 2022-11-04
68 thailandvpn.net 2022-11-04
53 taiwanvpn.net 2022-11-04
66 syriavpn.com 2022-11-04
69 switzerlandvpn.net 2022-11-04
43 swedenvpn.net 2022-11-04
57 spainvpn.net 2022-11-03
52 sloveniavpn.net 2022-11-03
53 slovakiavpn.net 2022-11-03
41 singaporevpn.net 2022-11-03
69 vpnflare.net 2022-11-01
70 freeporno69.net 2022-10-27
57 pornoru.mobi 2022-10-18
70 videolucah.net 2022-10-12