Анализа на линкови

Македонски

Алатка за проверка на аналитика за повратни врски

search icon

Што се линкови?

Еден од карактеристичните елементи на мрежата е начинот на кој страниците се поврзуваат со различни веб-страници. На ниво на веб-страница, врските треба да бидат видливи на два начина: врски со страница и врски од страница. Оптимизацијата алудира на приклучување од страница на различни страници како „појдовни врски“. Поврзувањата со страница од различни страници понекогаш се алудираат на „влезни врски“, но поопшто се алудираат на „повратни врски“.

Зошто е потребна проверка на врската

Се поврзува во живо на содржината на страницата и се гледа во однос на страницата што ги има овие страници. Внатрешна врска е врска помеѓу две страници на слична веб-страница, а надворешен интерфејс е врска од страница на една локација до страница на друга

Следете ги вашите линкови

Приклучоците дополнително транспарентно се испитуваат преку алатките за веб-пребарување како Google, Bing и Majestic Search Explorer за да бидат една од вистинските позиционирачки променливи во ставките за природните барања (познати како SERPs, што ги претставува страниците со резултати од пребарувачот). Поединците често погрешно го проценуваат нивното значење, како и да е тоа. Доцна, ефективната идеја за содржина што брзо ја опфаќа врската може да има поголемо значење од општата тема на страницата. Сидро текстот, порано, беше логички најважната променлива, но ова може да се смени сега Google може да испраќа делови од текстот одделно.

Последно проверени 30 домени

Ранг Извор Последно виден
58 bestfreevpn.co 2022-11-04
69 tunisiavpn.com 2022-11-04
55 yemenvpn.net 2022-11-04
42 luxembourgvpn.net 2022-11-04
63 bangladeshvpn.com 2022-11-04
47 bahrainvpn.net 2022-11-04
46 vietnamvpn.org 2022-11-04
43 uzbekistanvpn.com 2022-11-04
51 uruguayvpn.com 2022-11-04
53 unitedstatesvpn.net 2022-11-04
67 unitedkingdomvpn.com 2022-11-04
59 ukrainevpn.net 2022-11-04
62 turkmenistanvpn.net 2022-11-04
52 turkeyvpn.org 2022-11-04
63 venezuelavpn.net 2022-11-04
41 tajikistanvpn.com 2022-11-04
54 thailandvpn.org 2022-11-04
68 thailandvpn.net 2022-11-04
53 taiwanvpn.net 2022-11-04
66 syriavpn.com 2022-11-04
69 switzerlandvpn.net 2022-11-04
43 swedenvpn.net 2022-11-04
57 spainvpn.net 2022-11-03
52 sloveniavpn.net 2022-11-03
53 slovakiavpn.net 2022-11-03
41 singaporevpn.net 2022-11-03
69 vpnflare.net 2022-11-01
70 freeporno69.net 2022-10-27
57 pornoru.mobi 2022-10-18
70 videolucah.net 2022-10-12